Hvordan får jeg tilgang til søknadsskjema for utviklingsmidler?

Søknadsskjema for utviklingsmidler er nå tilgjengelig på ditt bibliotek på bibliotekutvikling.no.

NY BRUKER PÅ BIBLIOTEKUTVIKLING:

1. Gå til høyre hjørne på forsiden av bibliotekutvikling.no og trykk registrer deg.
  2. Ved registrering, velg biblioteket du tilhører. Finner du det ikke, send oss en epost på bibliotekutvikling@nb.no
  3. Det er administratoren av biblioteket som får tilgang på søknadsskjema. (Det er lederen av et bibliotek som får administratorrettigheter, men lederen kan gi administratorrettighetene videre ved å gå inn på siden til sitt bibliotek og tildele rollen til medlemmer av gruppa.)
  4. Finn Ditt bibliotek under Snarveier i menyen til venstre.
  5. Gå inn på ditt bibliotek og klikk på Søknader i menyen til venstre
  6. Gå til høyre hjørne og trykk på «Ny søknad». Husk at det er administratorbrukeren av biblioteket som har tilgang til å registrere søknad.
  7. Fyll inn og send.
  8. Har du spørsmål om innholdet i søknaden? Send en epost til sbu@nb.no

OM DU ALLEREDE HAR EN BRUKER:

1. Gå til bibliotekutvikling.no
  2. Logg inn i høyre hjørne.
  3. Finn Mitt bibliotek under Snarveier. Er du ikke knyttet til ditt bibliotek, kan du søke det opp under menypunktet «Bibliotek» og be om medlemskap.
  4. Det er administratoren av biblioteket som får tilgang på søknadsskjema. Det er lederen av et bibliotek som får administratorrettigheter, men lederen kan gi administratorrettighetene videre ved å gå inn i bibliotekgruppa og administrere medlemmene av gruppa.
    Er du leder som ikke har fått administratorrettigheter? Send en epost til bibliotekutvikling@nb.no.
  5. Gå inn på ditt bibliotek og klikk på Søknader i menyen til venstre.
  6. Gå til høyre hjørne og trykk på «Ny søknad». Husk at det er administratorbrukeren av ditt bibliotek som har tilgang til å registrere søknad.
  7. Fyll inn og send.
  8. Har du spørsmål om innholdet i søknaden? Send en epost til sbu@nb.no