Skjema for rapportering av statistikk blir snart tilgjengelig på ditt bibliotek på bibliotekutvikling.no.

NY BRUKER PÅ BIBLIOTEKUTVIKLING:

1. Gå til høyre hjørne på forsiden av bibliotekutvikling.no og trykk registrer deg.
  2. Ved registrering, skriver du inn navn, ønsket brukernavn og velger et passord. Velg også biblioteket du tilhører. Finner du det ikke, send oss en epost på bibliotekutvikling@nb.no
  3. Det er administratoren av biblioteket som får tilgang på statistikkskjema. Det er lederen av et bibliotek som får administratorrettigheter, men lederen kan gi administratorrettighetene videre ved å gå inn på siden til sitt bibliotek og tildele rollen til medlemmer av gruppa.
  4. Det kan ta litt tid før du får tildelt administratorrettigheter første gang, da dette gjøres manuelt.
  5. Finn Ditt bibliotek under Snarveier i menyen til venstre.
  6. Gå inn på ditt bibliotek og klikk på Statistikk i menyen til venstre. Husk at det er administratorbrukeren av biblioteket som har tilgang til å registrere søknad.
  7. Fyll inn og send.
  8. Har du spørsmål om innholdet i skjema? Send en epost til sbu@nb.no

OM DU ALLEREDE HAR EN BRUKER:

1. Gå til bibliotekutvikling.no (OBS! Trykk på lenken for å komme til nettstedet)
  2. Logg inn i høyre hjørne.
  3. Finn Mitt bibliotek under Snarveier. Er du ikke knyttet til ditt bibliotek, kan du søke det opp under menypunktet «Bibliotek» og be om medlemskap.
  4. Det er administratoren av biblioteket som får tilgang på statistikkskjema. Det er lederen av et bibliotek som får administratorrettigheter, men lederen kan gi administratorrettighetene videre ved å gå inn i bibliotekgruppa og administrere medlemmene av gruppa.
    Er du leder som ikke har fått administratorrettigheter? Send en epost til bibliotekutvikling@nb.no.
  5. Gå inn på ditt bibliotek.
  6. Klikk på statistikk i menyen til venstre.  Husk at det er administratorbrukeren av ditt bibliotek som har tilgang til å registrere søknad.
  7. Fyll inn og send.
  8. Har du spørsmål om innholdet i skjema? Send en epost til sbu@nb.no